T-shirts

T-shirts T-shirts 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

T-shirts

Claesens kinderkleding

Het merk Claesens produceert prachtige en vrolijke kinderkleding voor grotere jongens, meisjes en voor iedere peuter. Of u nu op zoek bent naar comfortabel kinderondergoed of een mooie pyjama voor uw peuter, met Claesens slaagt u gegarandeerd. Op onze website en in de winkel van Willeke baby & kind in Barneveld ontdekt u de volledige collectie van dit bijzondere, Nederlandse merk.

Claesens voor meisjes

Als u op zoek bent naar kinderkleding voor modebewuste meisjes, bestelt u natuurlijk de prachtige kinderkleding van Claesens in onze webshop voor kinderkleding. Claesens is een Nederlands ondergoedmerk met inmiddels ook een ruime collectie aan kinderkleding voor uw peuter. In onze collectie van dit merk vindt u diverse schattige en comfortabele sets. Kies bijvoorbeeld voor een fijne pyjama van Claesens voor meisjes waarmee uw dochter heerlijk kan slapen. Daarnaast vindt u tussen onze exclusieve kinderkleding fijne T-shirts van Claesens en sets van kinderondergoed in de kleuren wit en lichtroze.

Claesens voor jongens

Claesens maakt ook prachtige kinderkleding en kinderondergoed voor jongens en is daarom een van onze merken voor exclusieve jongenskleding. De jongenscollectie laat zich kenmerken door stoere designs en vrolijke streepjespatronen. U vindt in onze collectie comfortabel kinderondergoed voor uw peuter van Claesens. Hiermee kleedt u uw kindje gemakkelijk aan. Elke peuter beweegt prettig dankzij de fijne stoffen die Claesens gebruikt in hun aanbod van kinderondergoed voor jongens. Kies daarom voor dit merk om uw kindje onbezorgd de wereld te laten ontdekken.

Kies uit een divers aanbod en bestel

Als u kinderkleding zoals kinderondergoed bij ons gaat kopen van het merk Claesens heeft u dus een ruime keuze voor zowel jongens als meisjes. Daarnaast vindt u bij ons kleding van diverse andere luxe merken. Neem bijvoorbeeld de collectie van BABIDU. Bekijk het assortiment hieronder en bestel of neem contact met ons op bij vragen. Wij zijn bereikbaar via 0342-42 23 46 of info@willekebarneveld.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel voor kinderkleding in Barneveld. Wij nemen graag de tijd om met u en uw kind op zoek te gaan naar een nieuwe outfit.