Broeken

Broeken Broeken 2 resultaten

Broeken

Bij Willeke baby & kind kunt u terecht voor het toonaangevende merk Jacob Cöhen Jr, specifiek voor het kopen van kinderkleding en jongenskleding. Deze kledinglijn is geschikt voor jongens in de leeftijd van 4 tot 14 jaar en bestaat uit polo’s, T-shirts, sweaters en jeans. De Jacob Cöhen Jr jongenskleding heeft een exclusieve stijl en is gemaakt van de beste stoffen. Door de handgemaakte aanpassingen en het grote draagcomfort is dit dé kleding die bij uw kind past.

Jacob Cöhen Jr: diverse kinderkleding en jongenskleding van goede kwaliteit

Heeft u interesse in kinderkleding of jongenskleding van Jacob Cöhen Jr? Dan heeft u de keuze uit diverse items. Kies bijvoorbeeld voor een nette polo gemaakt van 100% katoen. Daarnaast bieden we T-shirts aan met het logo van Jacob Cöhen erop. Deze T-shirts zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Ook voor de koudere dagen hebben we diverse kleding, zoals comfortabele en stijlvolle sweaters en jeans. Dit zijn handgemaakte Italiaanse stretchjeans van uitstekende kwaliteit. Bij Willeke baby & kind is er dus keuze genoeg! Ook van andere merken hebben we een jongenscollectie, zoals van Tommy Hilfiger en Hugo Boss.

Kom langs in de winkel voor advies

Kies voor Jacob Cöhen Jr jongenskleding of kinderkleding en profiteer van uitstekende service. Wanneer u de kleding bestelt via onze webshop, heeft u uw bestelling binnen één tot drie dagen in huis. Daarnaast geldt er op alle kleding een retourtermijn van 14 dagen. Wilt uw kind de kleding liever passen? Kom dan langs in onze winkel in Barneveld. Heeft u vooraf nog vragen over onze collectie kinderkleding van Jacob Cöhen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0342-42 23 46 of een e-mail te sturen naar info@willekebarneveld.nl.