Jongens Outlet 92 t/m maat 176

Jongens Outlet 92 t/m maat 176 Jongens Outlet 92 t/m maat 176 5 resultaten

Jongens Outlet 92 t/m maat 176

Paz Rodriguez babykleding

Paz Rodriguez beschikt over een prachtige collectie aan babykleding voor de allerkleinsten. Bij Willeke baby & kind hebben wij een ruim aanbod aan deze kleding van Paz Rodriguez. Dit luxe Spaanse merk biedt onder andere polo’s, shorts, rompers, T-shirts, broeken en jurkjes aan voor baby’s. Bent u nieuwsgierig naar de luxe kleding die wij in onze webshop verkopen? Neem dan snel een kijkje!

Bestel uw Paz Rodriguez babykleding in diverse maten en kleuren

Wilt u babykleding van bijvoorbeeld Paz Rodriguez of Claesens bestellen voor uw pasgeboren baby? Bekijk dan de collectie in onze webshop voor babykleding en filter op kleur, maat en categorie. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit kleding met strepen of effen kleding, en dat in tal van kleuren. Als u een item naar wens heeft gevonden, plaatst u het product of de producten eenvoudig in uw winkelmandje. Laat de bestelling binnen één tot drie werkdagen bij u thuis bezorgen of haal deze op in onze winkel in Barneveld.

Kom langs voor advies

Wilt u graag Paz Rodriguez babykleding kopen, maar weet u niet zeker welke kleding geschikt is voor uw baby? Kom dan langs in onze winkel en vraag om advies. Het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 0342-42 23 46 of door een e-mail te sturen naar info@willekebarneveld.nl.